De Servicecentrale - 24 uur alarmering en professionele opvolging

Als u het Plus Abonnement (€ 17,50 per maand) van Leefsamen afneemt, bent u verzekerd van 24x7 opvolging door een professionele hulpverlener bij een alarm. Voor die opvolging werken we samen met geselecteerde bedrijven uit uw eigen regio. Bekijk hieronder met welke partners we samenwerken in uw regio.

Na uw aanmelding neemt de desbetreffende partner telefonisch contact met u op om kennis te maken en een sleutelplan door te nemen. De kosten hiervoor zijn eenmalig 75 euro.

Aanmelden?

Maakt u al gebruik van Leefsamen? Bel ons op 040 780 0641. Bent u een nieuwe klant? Dan kunt u direct bij uw bestelling het Plus abonnement afnemen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1

Wanneer het alarm wordt geactiveerd, wordt het direct doorgestuurd naar de servicecentrale, die vervolgens een hulpverlener in uw buurt inschakelt en indien nodig de toegang tot uw woning regelt.


Stap 2

De hulpverlener komt naar uw woning, beoordeelt de situatie en onderneemt actie, inclusief het inschakelen van de hulpdiensten indien nodig.
Stap 3

Na het beoordelen van de situatie en het verlenen van de nodige hulp vertrekt de hulpverlener weer. U ontvangt achteraf een factuur voor de verleende diensten, waarbij elke opvolging € 55 incl. btw kost, met extra kosten van € 12,50 per 15 minuten indien nodig.

Bekijk ons aanbod

Wijk en Aalburg / Altena

Onze landelijke partner die het contact met alle regionale partners onderhoudt is Correct Groep uit Wijk en Aalburg. Correct Groep is een betrokken en proactieve partner op het gebied van facilitaire diensten. Samen met Akkedeer, het bedrijf achter Leefsamen, heeft Correct Groep de servicecentrale ontwikkeld en zorgt Correct ervoor dat de regionale partners de protocollen van Leefsamen alarmeringen goed opvolgen.

Regio Groningen

In de Regio Groningen-Oost werken we samen met Pax Security. De beveiligers van PAX Security hebben een speciaal trainingsprogramma gevolgd om in elke situatie zorgvuldig te kunnen handelen. Zij zijn tevens in het bezit van een EHBO diploma en ze hebben een BHV (Bedrijfshulpverlening) cursus afgerond. Daarnaast zijn zij breed inzetbaar en weten hoe zij met bepaalde situaties moeten omgaan. De beveiligers zijn vooral gericht op service en gastheerschap, maar zijn zich wel bewust van de risico’s en de mogelijke incidenten die zich kunnen voordoen bij ouderen thuis.

Regio Noord Holland

In de regio Noord Holland werken we samen met Regio Control. Dit beveiligingsbedrijf maakt gebruik van de nieuwste methoden om veiligheid te kunnen monitoren en sneller te kunnen schakelen. Al die technieken functioneren niet zonder daadkrachtige mensen. En dat is iets wat blijft. De medewerkers van Regio Control zijn degenen die uw veiligheid en die van uw wereld garanderen. Zij interpreteren meldingen en nemen de juiste beslissingen. Zij staan klaar wanneer u ze het hardst nodig hebt. En daar werken we elke dag weer keihard voor. Met de juiste mix van mens en techniek staat Regio Control garant voor u en de toekomst.

Regio Gelderland

In de Regio Gelderland werken we samen met AVDD beveiliging.AVDD Beveiliging is een familiebedrijf en onderdeel van The Wiendels Group (TWG). AVDD is een dienstverlenende organisatie en is daar volledig op ingericht. AVDD is 24/7 beschikbaar om alarmeringen voor u op te volgen. AVDD Beveiliging heeft alles in eigen beheer.

Regio Den Bosch

De beveiligers van FSS Security staan 24/7 voor u paraat. Elk met zijn of haar eigen kracht, zijn of haar eigen specialisme. Representativiteit, vriendelijkheid, flexibiliteit, proactief handelen en gastheerschap staan bij alle beveiligers centraal. FSS gaat een partnerschap met u aan, waardoor ze u altijd, ook met ad hoc aanvragen, van dienst kunnen zijn. FSS heeft alles in huis om u adequaat en professioneel van het juiste beveiligingsadvies en de juiste service te voorzien. Alles op basis van vertrouwen en partnerschap.

Regio Tilburg-Eindhoven

In de Regio Tilburg-Eindhoven werken we samen met Van Egdom Security. Van Egdom Security B.V. te Eindhoven levert kwaliteit in een duurzame samenwerking voor nagenoeg alle beveiliging en bewaking gerelateerde onderwerpen. Zij werken met gediplomeerd, gecertificeerd en ervaren beveiligingspersoneel. De gemotiveerde medewerkers van Van Egdom volgen regelmatig aanvullende opleidingen en training.

Regio Apeldoorn - Deventer - Zutphen

Regio Apeldoorn - Deventer - ZutphenIn deze regio werken we samen met AVDD beveiliging.AVDD Beveiliging is een familiebedrijf en onderdeel van The Wiendels Group (TWG). AVDD is een dienstverlenende organisatie en is daar volledig op ingericht. AVDD is 24/7 beschikbaar om alarmeringen voor u op te volgen. AVDD Beveiliging heeft alles in eigen beheer.

Regio Putten - Elburg - Harderwijk - Nunspeet

Regio Putten - Elburg - Harderwijk - NunspeetIn de gemeente Putten - Elburg - Harderwijk - Nunspeet werken we samen BDG Beveiliging. BDG Beveiliging is een particulier beveiligingsbedrijf op het gebied van beveiligingsdienstverlening. Het hoofdkantoor is gevestigd in Barneveld met daarnaast surveillance opstart kantoren in de regio.