Projectvoorwaarden

PROJECTVOORWAARDEN LEEFSAMEN
AKKEDEER B.V.
Versie 4.0
Datum: 24 augustus 2023

Welkom bij Leefsamen! Hieronder vindt u de voorwaarden voor uw deelname aan ons project via uw gemeente. Lees deze aandachtig door en bewaar ze voor referentie.

DEELNAME

Kosteloze Deelname:
- Uw deelname aan het project via uw gemeente omvat de kosteloze installatie en ingebruikname van de sensoren, inclusief een proefperiode voor het Basis- en/of Plus-abonnement van Leefsamen.

Optionele Plus Abonnement Diensten:
- Indien gewenst, kunt u tegen betaling gebruikmaken van het Plus-abonnement. De kosten voor het intakegesprek (voor het sleutelplan) bedragen €75 eenmalig. Eventuele kosten voor het opvolgen van een alarm door een professionele hulpverlener (€55 eenmalig) zijn voor uw eigen rekening en vallen buiten de gratis deelname.

Bruikleen van Apparatuur:
- De geplaatste apparatuur in uw woning wordt aan u uitgeleend. Behandel deze zorgvuldig.

Extra Sensoren:
- Extra sensoren kunnen tegen betaling worden besteld via www.leefsamen.nl of telefonisch via 040 780 0641.

Vereisten voor Installatie:
- Voor de installatie van sensoren heeft u een actieve internetverbinding, een wifi-router met een vrije poort, en een vrij stopcontact nodig. Indien nodig, kunnen wij extra poorten installeren tegen eenmalige kosten van €15 en een splitter plaatsen voor €5.

EINDE PROEFPERIODE

Opties na Proefperiode:
- Aan het einde van de proefperiode ontvangt u een brief met opties om de dienstverlening voort te zetten. U kunt kiezen om het abonnement voort te zetten, de sensoren aan te schaffen voor €50, of deze terug te sturen op eigen kosten.

Loskoppelen van Sensoren:
- Indien u de sensoren door Leefsamen wilt laten verwijderen, wordt een eenmalige vergoeding van €75 in rekening gebracht.

DE AFSPRAAK BIJ U THUIS

Monteursbezoek:
- Een monteur neemt telefonisch contact met u op om een afspraak te maken voor installatie. De monteur kan zich altijd legitimeren op uw verzoek.

Extra Advies:
- Indien gewenst, kunt u voorafgaand aan het monteursbezoek telefonisch advies krijgen. Een thuisadviesgesprek is mogelijk tegen een eenmalige vergoeding van €75.

AFZEGGING AFSPRAAK / ANNULERING

Afspraakwijziging/Annulering:
- Gelieve wijzigingen of annuleringen van afspraken minimaal 1 werkdag van tevoren telefonisch of per e-mail door te geven. Anders wordt een eenmalige vergoeding van €45 in rekening gebracht.

---

Vragen, klachten of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op:

Akkedeer B.V.
Daalakkersweg 2-70
5641 JA Eindhoven
Tel: 040 780 0641
www.leefsamen.nl
E-mail: helpdesk@leefsamen.nl
KvK: 73871958
BTW: NL859693958B01